Ezért szakított valójában Zac Efron pincérnő kedvesével

Zac Efron szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zac Efron tavaly júliusban ismerte meg pincérnő barátnőjét, akivel az elején nagy volt a szerelem, de decemberben már a szakításról szóltak a hírek. A kapcsolat úgy tűnik most ért véget véglegesen, mivel a lány jelentkezett egy valóságshow-ba.

Zac Efron hirtelen befejezte tíz hónapos kapcsolatát Vanessa Valladares ausztrál barátnőjével, miután rájött, hogy a lány egy vitatott új valóságshow-ban fog szerepelni. A sztár 2020 júliusában találkozott először pincérnő kedvesével, amikor asztalra várt a Byron-öböl egy éttermében. A hölgy úgy látszik, szeretett volna visszaélni partnere hírnevével, ugyanis elvállalta, hogy ő legyen a Netflix legújabb valóságshow-jának a sztárja - írja a Daily Mail.

Zac Efron és Vanessa Valladares Forrás: Getty Images, Instagram/_is_ness

Egy bennfentes szerint a színész egy nagyon jó és alázatos ember, aki valódi, normális és egy földhözragadt partnerre vágyik. Így nagyon szíven ütötte, amikor az egyik barátja felhívta rá a figyelmét, hogy Vanessa egy valóságshow-ban fog szerepelni. A „Byron Baes" elnevezésű valóságshow a közösségi média influenszereinek az életét kívánja követni a divatos városok tengerpartjain.

A pár már decemberben is szakított, mivel a köztük levő távolság nem tett jót a kapcsolatuknak. Akkor még túljutottak ezen, de úgy tűnik, a valóságshow feltette a pontot az i-re.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.