Hódi Pamela egyik követője szerint az influenszer már megszülte gyermekét

Forrás: Hódi Pamela/Instagram -
Hódi Pamela szülés titok vádak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos váddal illette egyik kommentelője a várandós Hódi Pamelát, szerinte ugyanis a kismama már biztosan megszülte gyermekét, csak titkolja a nyilvánosság előtt. Pamela nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Hódi Pamela legutóbbi bejegyzése alatt vádolta meg az egyik kommentelője azzal, hogy biztosan megszült már, csak a nyilvánosság előtt tartja titokban.

"Már jó ideje előre befotózott képeket raksz ki,a 600 ezres követői átlépésre se reagáltál.....szóval,tudjuk,hogy megszületett a baba,kívánom,hogy egészségesek legyetek mindketten,és sok örömötök,boldogságotok legyen a piciben.Szeretünk.És alig várjuk,hogy láthassuk a csöppséget"

- fogalmazta meg a kommentelő.

Hódi Pamelát megvádolta az egyik rajongója a közösségi oldalán Forrás: Hódi Pamela/Instagram

A kismama azonban nem hagyta annyiban, reagált az őt ért vádakra.

"Szia! Nem igazán tudtam hova tenni a kommentedet, annyi sebből vérzik. Első - pár posztommal ezelőtt írtam erről, hogy előre dolgozunk majd, mert szeretnénk mindenre felkészülni, és ameddig úgy érzem, olyan formában vagyok, ami megállja a helyét egy adott termék promotálásához. Egyébkent az előző posztom (3 nappal ezelőtti) az aznapi...
Második - tudjuk, azaz tudod hogy megszültem? Nem értem, miért jelentesz ilyet ki, miközben nem is láttál személyesen... Én, ha lenézek, még mindig egy nagy pocakot látok, és még mindig belülről rugdos a kislányom" - írta meg Pamela, aki ahogyan a közösségi oldalán leírta, még mindig szíve alatt hordja a kislányát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.