Hatalmas volt a pánik: Kate Middleton majdnem merénylet áldozata lett

Forrás: Getty Images -
esküvő Kate Middleton merénylet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pánikot váltott ki egy ismeretlen autó, mely megsértette a The Goring Hotel körüli biztonságos zónát, ahol Kate Middleton épp esküvőjére készült Vilmos herceggel.

Kate Middleton a méregdrága The Goring Hotelben szállt meg húgával, Pippával és édesanyjával a 2011. április 29-i nagy nap előtti este. Az ITV "A nap, melyen Vilmos és Katalin megházasodott" című új dokumentumfilmjében Bob Broadhurst, a rendőrség parancsnoka idézte fel azt a félelmetes pillanatot, amikor a tisztek találtak egy autót, amely megsértette a hotel körül levő biztonságos zónát és a szálloda előtt parkolt - írja a Daily Star.

Kate Middleton Katalin hercegné esküvő Forrás: Getty Images

A csapatnak mindössze 20 perce volt a fenyegetés megszüntetésére, mire Kate elindult a Westminster-apátság felé.

- idézte fel a rendőrség parancsnoka az emlékeket.

Szerencsére az autóban nem találtak bombát, így minden az eredeti terv szerint haladt. Katalinnak fogalma sem volt a pánikhelyzetről, amikor édesapjával, Mike Middletonnal időben távozott a szállodából, és a Westminster apátság felé tartott az ünnepségre.

Bob Broadhurst azt is elmondta, hogy a jármű tulajdonosát sokkolta, amikor visszatért és kiderült, hogy autójának már nincsenek ablakai és ajtajai, viszont borsos parkolási bírságot sóztak a nyakába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.