Kiakadtak a rajongók Tóth Vera élő bejelentkezésén: ezért tiltatták le követői

fotó Facebook Tóth Vera koronavírus bejelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook-on indított tegnap élő bejelentkezést Tóth Vera, ahol arra akarta felhívni rajongói figyelmét, hogy az oltás után továbbra is vigyázzanak magukra. 

A bejelentkezés azonban a végén botrányba fulladt, ugyanis rengetegen támadták és jelentették az énekesnő videóját, míg a videó eltűnt, Vera pedig nem tudott bejelentkezni Facebook fiókjába. Vera nem érti az embereket, hisz ő csak jót akart: mesélt arról, hogy ő is elkapta a koronavírust illetve megkapta az első védőoltást és arra szerette volna figyelmeztetni követőit, hogy vigyázzanak magukra, mert az immunrendszernek idő kell, amíg működésbe lép.

- írja Vera Instagram oldalán. A sztár őszintén meglepődött azon, milyen sokan feltételezik róla, hogy a kormány fizet neki azért, hogy az oltást reklámozza illetve valójában be sem oltatta magát, csak a reklám kedvéért állítja ezt.

A teljes poszt szövegét itt olvashatod el:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.