Magánéletéről nyilatkozott Tolvai Reni - ekkor jön a baba

szerelem kapcsolat Tolvai Reni Kállay-Saunders András
Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 10 éve élnek boldog párkapcsolatban. Bár nagyon ritkán osztanak meg információkat a magánéletükről, Reni most kivételt tett és elárulta, hogy milyen terveik vannak a jövőre nézve. 

Sokan kételkednek Tolvai Reni és Kállay-Saunders András szerelmében, mivel nagyon ritkán osztanak meg közös fotókat a közösségi oldalukon és keveset tudni a párkapcsolatukról. Az énekesnő most tiszta vizet öntött a pohárba és elárulta néhány információt.

"Még mindig megvan köztünk az a tűz, mint az elején volt. Sokan ezt kétségbe vonják, mert nem teszünk ki közös fotókat, de számunkra ez nem fontos. Az esküvő már más téma, mert még mindig várok a lánykérésre, de nem akarom nyomás alá helyezni a páromat. Bízom benne, és nagyon szeretnék esküvőt"

- mesélte Reni az 1 kanapén című internetes műsorban.

Reni arról is beszélt, szóba került-e már közöttük a gyermekvállalás.

"A babaprojekt még nincs napirenden, mert úgy terveztem, hogy 35 éves koromig a karrieremre és az álmaimra szeretnék koncentrálni. Andrisnak is teljesen jó ez így"

- vallotta be az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.