2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Már járni is alig tud az Omega gitárosa

Forrás: Mokka -
betegség Omega Molnár György gitáros zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig tele van alkotóvággyal és ötletekkel az Omega legendás gitárosa. Ám sajnos egyre kevesebb ereje van a tervei megvalósításához. 

Molnár György, az Omega 71 éves tagja, kora ellenére is folyamatosan alkot, könyvet ír, dalokat szerez, és egyre jobban készül a visszatérésre, ami talán az utolsó Omega koncert lesz.

Az Omega gitárosa, Molnár György Forrás: Mokka

Tervei megvalósításában csak egyre romló egészségügyi állapota akadályozza meg. Ugyanis a zenészt egy rejtélyes kór kínozza, ami miatt sajnos már járni is csak nagyon nehezen tud.

"Szeptemberben kezdődött az én pokoljárásom, egy reggel arra ébredtem, hogy alig bírok mozogni. Nagy nehezen felkeltem, s azt gondoltam, csak múló rosszullét ez, valamiféle idegbecsípődés, átmeneti fájdalom. Tévedtem. A helyzet azóta egyre rosszabb. Már száz métert is alig bírok sétálni. A gerincem nem engedi, nem hagyja, hogy normálisan éljek. Vizsgáltak elölről, hátulról, de semmi eredmény. Most majd egy vietnami orvoshoz megyek, akitől azt remélem, hogy visszaadja az egészségem, hogy megszűnik a mozgáskorlátozottságom, mert így, ilyen állapotban hogyan álljak én színpadra..."

– mondta a gitáros a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.