Házibuli Attilát is csúnyán átverte Fekete Dávid

Forrás: Fekete Dávid/Instagram -
átverés Fekete Dávid Házibuli Attila autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házibuli Attila is azok közé a személyek közé tartozik, aki rábízta az autóját Fekete Dávidra, amit azóta sem látott viszont. 

Fekete Dávidot két héttel ezelőtt vitte el a rendőrség, több bűncselekménnyel, többek között csalással és sikkasztással gyanúsítják, emellett kiderült, hogy hamis festményekkel házalt. Az ismerőseit, a barátait, sőt, még a családját is átverte, hatalmas adósságot halmozott fel.

Most Házibuli Attila árulta eé, hogy őt is megkárosította - írja a Bors.

Fekete Dávid Házibuli Attilát is átverte Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Évekkel ezelőtt valóban menedzsmentként álltunk Dávid mögött, de nyugodtan mondhatom, hogy akkoriban baráti kapcsolat volt köztünk. Az ominózus autó kettő másik autóm mellett nem fért el az udvarban, így a ház előtt az utcán parkolt, ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így a közteresek ezt nem nézték jó szemmel. 2018-ban arra kértem Dávidot, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés telepére és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót" - mesélte Házibuli Attila, aki azóta sem látta a kocsit, ráadásul nem érte el Dávidot telefonon, emiatt pedig feljelentést is tett ellene.

Nagyon sajnálja, ami Dáviddal történt, de szerinte, mindenkinek felelnie kell a tetteiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.