Így kezeli Borbély Alexandra, ha valaki Nagy Ervinnel flörtöl: "Minden az arcomra van írva"

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Flört Borbély Alexandra féltékenység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az esküvőjüket el kellett halasztani a koronavírus-járvány miatt, Borbély Alexandra és Nagy Ervin már egy ideje boldog párt alkotnak. 

Nagy Ervin egy jóképű férfi, akit sok női rajongó környékez meg. Alexandra azonban nem féltékeny típus, így jól kezeli ezeket a helyzeteket, kivéve, ha barátai próbálnak flörtölni a színésszel. Erről mesélt a színésznő a Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában.

- mondta Alexandra, amikor arról beszélt, hogy azért azt nem viseli mindig jól, amikor egy rajongó már a harmadik szelfit készíti el Ervinnel, majd még egy puszit is kér a színésztől. Azt azonban még kevésbé bírja, amikor ismerősei környékezik meg a jóképű színészt.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

- mesélte Alexandra, akinek nagyon fontos, hogy amikor párok összejönnek, akkor senki se flörtöljön a másik párjával. Számára ez egy szent dolog és semmi ilyesmit nem visel el. Ez nem a féltékenység, hanem az, hogy a nők nem adják meg egymásnak a tiszteletet. A színésznő szerint ebben a nők sokkal könnyelműbbek, mint a férfiak. Bár Ervin kollégái, ismerősei sosem flörtöltek Alexandrával, ezt nem lehet elmondani az ő ismerőseiről.

Ilyenkor ott hagyja inkább a helyszínt és később megbeszélnek mindent. Ervin általában mindent lát és ért és hamar utánamegy, mivel jobban ismeri Alexandrát, mint ő saját magát és amúgy is minden az arcára van írva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.