Katus Attila szerint így kezdjünk sportolni újra: videó

újrakezdés karanténkiló karantén Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vírushelyzet okozta bezártság sokakat megviselt testileg és lelkileg egyaránt. Katus Attila elmondja, hogy számoljunk le a karanténkilókkal és a rosszkedvvel.

Katus Attila a járvány alatt sem hagyta cserben a sportolni vágyókat, online edzésekkel igyekezett segíteni. A Life.hu-nak elmondta, szerinte milyen hatással van a bezárkózás a sportot kedvelőkre, valamint azt is, hogy ő miként élte meg az elmúlt néhány hónapot.

A világ- és Európa-bajnok sportoló, személyi edző úgy látja, a lefelé vezető út, vagyis az egészséges életmód elhagyása bizony könnyen megy, de a visszakapaszkodás már sokkal nehezebb.

Tapasztalatai szerint az online edzés nehezített pálya, csak keveseknek sikerül kitartaniuk és rendszeresen visszatérniük a képernyő elé. A legtöbben előbb-utóbb lemorzsolódnak.

Katus Attila arra bíztat mindenkit, most, hogy biztonságosabb az élet, rövid visszarázódás után, bátran kezdjünk el újra mozogni.

„ Ahol lenyomtuk a stop gombot, ne oda próbáljunk visszatérni. Legyünk egy picit elnézőbbek magunkkal abból a szempontból, hogy kevesebbet követeljünk magunktól fizikálisan. A fokozatosság most nagyon fontos" - szögezte le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.