Megemlékezett a magyar anyák napjáról Jamie Lee Curtis

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Michael Tullberg -
színésznő anyák napja megemlékezés Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő most is Magyarországon tartózkodik.

Jamie Lee Curtis egy új videójáték-sorozat a Borderlands forgatása miatt érkezett Budapestre. Nem titkolja, hogy imádja Magyarországot, most az anyák napja alkalmából írt egy szívhez szóló bejegyzést is, aminek az utolsó sorát magyarul fogalmazta meg.

Ma van anyák napja Magyarországon, az országban, ahonnan apám családja származik. A kép bal oldalán látható gyönyörűség a nagymamám, Helen Schwartz. Minél többet forgatok itt, annál jobban megindít, hogy az álmok mekkora távolságokat tehetnek meg. Neki és mindenkinek nagyon boldog anyák napját kívánok itt, tudván, hogy ő mennyire izgatott volt Tony sikerei és élete miatt, és remélem, az enyém, az unokái, dédunokái, ükunokái miatt szintén. A kis Mátészalkától egészen az én Los Angeles-i otthonomig mindenkinek boldog anyák napját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.