Segítségre van szüksége a 3 éves kicsi Lilinek: "Szeretnénk ha megtanulna járni önállóan"

rendellenesség adomány Lili fejlődési rendellenesség jó cselekedet segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bagi Liliánát sürgősségi császármetszéssel, 33 hetesen segítették világra, majd innen kezdődött kálváriája, melynek köszönhetően csak 10 hónap múlva engedték ki a kórházból. 

A kis Lili születésekor kiderült, hogy 50 százalékos légcső- és gégeszűkülete van, illetve a hangszalagjainak a kétharmada összenőtt. Így a kisbaba már két hónaposan a Szegedi Gyermekkórház intenzív osztályára került, ahol megműtötték. A műtétet műtétek sora követte, már 10 hónapos volt, amikor először hazavihették szülei a kórházból. Mivel Lili édesanyja folyamatosan a kórházban volt, a kislány apukája még a munkáját is feladta, hogy helytálljon otthon másik lánya mellett - írja a Ripost a "Tégy jót" bejegyzése alapján.

A kislány most múlt hároméves, de még nem tud járni és beszélni sem. Szülei szeretnék, ha megtanulna önállóan járni és kommunikáció terén is előre tudna majd lépni. Tavaly sikerült venniük egy kisebb házat, hogy Lilit bölcsődébe tudják hordani, a házvásárlás miatt azonban arra már nem jut pénzük, hogy a kislány fejlesztő foglalkozásokra vigyék. Az anyuka most családjával arra gyűjt, hogy kislánya mozgását fejleszthessék és megtanulhasson járni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.