Weisz Fanni: "El tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek"

Forrás: instagram.com/realweiszfanni -
békülés párkacsolat Weisz Fanni anya szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni válása után találta meg azt a férfit, aki igazán hozzávaló. Erre lehet legalábbis következtetni abból, ahogyan a modell mostanában érzi magát.

Fanni rettentően élvezi, hogy új párja, Bókay Gergő semmilyen szinten sem akarja megváltoztatni őt.

"Természetesen el tudom képzelni, hogy újra férjhez menjek. Miért is ne? De akkor már olyannak kell lennie, amilyennek megálmodtam!"

Weisz Fanni Forrás: instagram.com/realweiszfanni

Weisz Fanni és édesanyja tavaly találtak 5 év után újra egymásra, melyben nagy szerepe van a siket modell új párjának, is

"Nagyon élvezem, hogy visszakaptam a lányomat, végre igazán családi ebédek a családi ebédek nálunk, amelyeken Fanni párja, Gergő is részt vesz. Ő már egy érett gondolkodású férfi, akinek ugyanolyan a családdal kapcsolatos értékrendje, mint a miénk. Hagyja Fannit kibontakozni. (...) Úgy látom, végre beérett a lányom, már igazán felnőtt módra, felelősségteljesen gondolkodik. Mindig azt mondtam neki, hogy kérje ki mindenki véleményét, de döntsön úgy, ahogy igazán szeretne. Azt látom, hogy most abszolút ezt az utat követi, sokkal nyitottabb lett" - mondta a Blikknek Fanni édesanyja, Léránt Ágnes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.