Egy héten belül szerezte meg érettségijét és diplomáját a 12 éves zseni

Forrás: Instagram/mike_aighost -
diploma zseni csodagyerek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 12 éves Mike Wimmernek túl sok ideje volt a járvány alatt, ezt pedig tanulással töltötte el. Olyan jól ment neki, hogy le is érettségizett, és a diplomáját is megszerezte mégpedig ugyanazon a héten.

Az észak-karolinai Mike Wimmer igazán hasznosan töltötte a karantént, ugyanis rengeteg ideje felszabadult, mert nem kellett utaznia. A 12 éves zseni hobbija a tanulás, ezért ennek a szenvedélyének hódolt a pandémia alatt.

Olyannyira belehúzott, hogy nem csak a középiskolai, de a felsőfokú tanulmányait is befejezte – írja a Today. Még decemberben letudta a gimis tananyagot, ezután fókuszálhatott az egyetemi tárgyakra.

Mike Wimmer nem csak a középiskolai, de a felsőfokú tanulmányait is befejezte Forrás: Instagram/mike_aighost

A fiú egészen kiskora óta imád tanulni, ám sokszor találkozik a kora miatti diszkriminációval.
„Nagyon sokan, ahogy megtudják hány éves vagyok, azt mondják 'ó, te nem fogod tudni megtanulni ezt az anyagot', vagy azt, hogy 'ez túl nehéz neked'" - árulta el a fiú.

Mike nem egy átlagos gyerek, ugyanis a rengeteg tanulás mellett, már két céget is alapított, és nem foglalkozik azzal, hogy sokan azt mondják, ki kéne használni, hogy még gyerek lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.