Fény derült a titokra: ez az igazság a Loch Ness-i szörnyről

Forrás: Thinkstock -
Loch Ness-i szörny szörny fikció valóság nessie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy fest, hogy megoldódott a Loch Ness-i szörny rejtélye.

A Loch Ness-i szörnyról elég sokszor, és sokan állították már, hogy látták. Legutóbb egy nő és egy férfi mondta, hogy látták Nessit. A közelmúltban a két legismertebb szörny vadász azokra a kérdésekre válaszolt, amelyek a legrégebb óta foglalkoztatják az embereket: létezik-e egyáltalán a szörny, és ha igen, mégis miféle teremtmény lehet?

Adrian Shane természettudós és Steve Feltham meg voltak győződve arról, hogy elkaphatják a lényt, mára azonban mindkért szakember egyetért abban, hogy Nessie soha nem létezett -írja a femcafe.hu.

Valószínűleg szenzáció gyanánt egy kicsit mindenki szeretné, ha tényleg ott lenne a vízben Nessie, de nincs ott, nem lehet ott, már valóban láttuk volna"

mondta Adrian.

Tudom, hogy Nessie-t soha nem fogom látni. A vízben valószínűleg több nagy méretű hal is él, és a turisták azokat látják a szörnyként, ami nem létezik. De legbelül azt kívánom, ne legyen igazam"

-tette hozzá.

Lelepleződött a Loch Ness-i szörny rejtélye? Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.