Sosem hallott részletek Kovács Kati házasságáról: ez tartja mozgásban a kapcsolatukat

Forrás: MTVA -
házasság szerelem Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő ritkán mesél a magánéletéről, ám ezúttal kivételt tett. Elárulta, 25 év után is remekül megvannak a férjével. Noha a temperamentumuk egészen más, éppen így egészítik ki egymást.

Kovács Kati is hamarosan színpadra állhat hosszú idő után. Az énekesnő bevallotta, úgy izgul a fellépése miatt, mint egy kisgyerek az első osztály előtt. A pandémiát nem viselte nehezen, hiszen férjével 25 év után is szuper a kapcsolatuk.

„Amikor a legveszélyesebb volt a vírushelyzet, akkor is vele tartottam. Ő bement a boltba vásárolni, én pedig addig az utcán sétálgattam, mert féltett engem. Mindig is ilyen férjet kívántam magamnak, remekül megvagyunk" – mesélte a Borsnak az énekesnő.

Kovács Kati házasságáról vallott. Forrás: MTVA

Kovács Kati nem tudja, mi a titka egy jó párkapcsolatnak, nekik például különböző a temperamentumuk, de sok mindenben viszont hasonlítanak.

Igaz, hogy türelmetlen alkat vagyok, apróságokon is felfortyanok, és néha indulatosan rászólok, de aztán azonnal bocsánatot kérek. Ő pedig egy végtelenül nyugodt ember...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.