Megmutatta ritkán látott lányát Gubás Gabi - Fotó

fotó színésznő Gubás Gabi lánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gubás Gabi több mint 20 éve él boldog házasságban természetgyógyász férjével. A szerelmüket két gyermekkel koronázták meg, akiket a színésznő ritkán mutat meg a rajongóinak, de most kivételt tett. 

Gubás Gabi is a jelöltek között volt a Magyar Mozgókép Díjra, amit a hétvégén adtak át az I. Magyar Mozgókép Fesztivál keretében, ahova a színésznőt családja is elkísérte.

Gabi az Instagram-oldalán egy közös képet is posztolt kislányával, Annával, aki egy tüneményes teremtés, büszkén mosolyogva áll édesanyja mellett.

"Nagyon jól éreztük magunkat a családdal és a barátokkal Balatonfüreden ,bár díjat nem nyertem ,de hatalmas élmény volt ,hogy a gyerekeim és a szeretteim ott voltak velem és szurkoltak értem viszont itt is megragadom az alkalmat és ezúton is gratulálok minden díjazottnak" - olvasható a színésznő bejegyzésében.

Ez is érdekelhet: Meglepő dolgot árult el házasságáról Gubás Gabi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.