Meglepő dolgot árult el házasságáról Gubás Gabi

Attl Attila színésznő házasság Gubás Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő, Gubás Gabi egy meglepő dolgot árult el a házasságával kapcsolatban: férjével, Attilával évekkel ezelőtt teljes titokban házasodott össze. 

Gubás Gabi színésznő hosszú évek óta harmónikus és kiegyensúlyozott házasságban él férjével, a természetgyógyász, Attl Attilával. A szerelmüket bizonyítja két közös, gyönyörű gyermekük: Anna és Attila.

Bár azt hihetnénk mesébe illő megismerkedés az övüké, Gabi a Blikk + Győzőben Szabó Győzőnek árult el egy meglepő dolgot a házasságával kapcsolatban:

"Abban az időben a családom még nem nagyon preferálta a döntést, hogy hozzámenjek Attilához, akinek éppen akkor a letelepedését intéztük. Másképp ítélték meg ezt a helyzetet, úgy gondolták, hogy csak a vízum miatt akarunk egybekelni, talán nem hitték, hogy én a gyermekeim apjának szánom őt"

- mesélte a színésznő, akinek olyannyira titkos volt az esküvője, hogy még Gabi szülei sem voltak jelen a a ceremónián.

"Az én felajánlásom volt, hogy minél hamarabb megkaphassa az állampolgárságot, de mint kiderült, az idő utólag minket igazolt" - mondta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.