A gyönyörű színésznő, Gubás Gabi egy meglepő dolgot árult el a házasságával kapcsolatban: férjével, Attilával évekkel ezelőtt teljes titokban házasodott össze. 

Gubás Gabi színésznő hosszú évek óta harmónikus és kiegyensúlyozott házasságban él férjével, a természetgyógyász, Attl Attilával. A szerelmüket bizonyítja két közös, gyönyörű gyermekük: Anna és Attila.

 Bár azt hihetnénk mesébe illő megismerkedés az övüké, Gabi a Blikk + Győzőben Szabó Győzőnek árult el egy meglepő dolgot a házasságával kapcsolatban:

"Abban az időben a családom még nem nagyon preferálta a döntést, hogy hozzámenjek Attilához, akinek éppen akkor a letelepedését intéztük. Másképp ítélték meg ezt a helyzetet, úgy gondolták, hogy csak a vízum miatt akarunk egybekelni, talán nem hitték, hogy én a gyermekeim apjának szánom őt" - mesélte a színésznő, akinek olyannyira titkos volt az esküvője, hogy még Gabi szülei sem voltak jelen a a ceremónián. 

"Az én felajánlásom volt, hogy minél hamarabb megkaphassa az állampolgárságot, de mint kiderült, az idő utólag minket igazolt" - mondta a színésznő.