Ördög Nóra: "Mi már annyi mindenen túl vagyunk"

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
házasság Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 éve él együtt Ördög Nóra és Nánási Pál. Videóblogjukból a rajongók is beleláthatnak az életükbe, gyerekeik szinte a szemünk előtt cseperednek fel. A műsorvezető most arról beszélt, van egy  fontos szabály, amit nem tudnak betartani. 

„Van egy szabályom, amit most pont nem sikerült tartani, de majd visszarázódunk, hogy hetente egy este kell, amikor csak együtt vagyunk férj és feleségként. Kéthavonta el kell tudni szabadulni két éjszakára úgy, hogy akkor el is utazunk valahova, akár csak belföldön, de elszökjünk" – mondta el a Nóra.

Fotó: M. Schmidt János/Origo

„Úgy érzem, a mi házasságunk tökéletes, de ebben rengeteg meló van. Nem szeretném ezt elkiabálni, de mi ráéreztünk ennek az egyensúlyára. Amikor valamelyikünknek hiányérzete, valami baja van vagy csak fáradtabb, azt jól tudjuk egymásnak jelezni. Akkor azonnal vissza lehet pótolni az energiákat. Azt gondolom, mi már annyi mindenen túl vagyunk, hogy ezt egy életen át meg tudjuk majd oldani. Nem is lehetne másképp. Őszintén úgy érzem, egyszerűen nem tud olyan dolog történni, amin ne tudnánk együtt túllendülni" – fogalmazott a Vasárnapi Blikknek a műsorvezető, aki férjével megnyitotta az új kisboltjukat Balatonakarattyán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.