Polgár Tünde megmutatta elképesztő okosnyaralójukat - Ennyit költöttek rá

LifeTV -
nyaraló Polgár Tünde Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polgár Tünde és párja megmutatta hogyan készült a tihanyi okosotthonuk, ahol a nyarakat töltik. Az egykori luxusfeleség azt is elárulta, mennyibe került mindez.

Tihanyi nyaralójukba engedett betekintést a luxusfeleség, Polgár Tünde és párja, Árpi. A lakás okosotthonként működik, így teljes kényelmet élvezhetnek itt.

„Mindent a telefonunkról tudunk kezelni a házban, például a fűtést, a padlófűtést. Az okosítás segítéségével már megtudjuk ezt tenni otthonról" – mesélte Tünde a YouTube csatornájukon.

Minden háztartási gép okosítva lett a kávéfőzőtől a mosógépig, a biztonságukról pedig 32 felszerelt szenzor gondoskodik. Tünde bevallotta, még nekik is új az egész, és most tanulják csak a ház működését.

A pár még azt is megmutatta a rajongóknak, hogy mennyit fizettek a ház átalakításáért okosotthonná: összesen 580 ezer forintba került a szenzorok, az érzékelők, a vezérlő, a telepítés és a programozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.