Bikiniben vállalta fel hibáit a népszerű magyar modell - Fotó

Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram -
fotó bikini stria Sydney van den Bosch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy még egy gyönyörű modellnek is vannak kisebb testi hibái. Sydney van den Bosch büszkén vállalta fel, hogy bizony neki sem tökéletes a popsija vagy a hasa.

Egyre nagyobb divat megmutatni az Instagromon, hogy a közösségi média világa mennyire csalóka lehet. Sok sztár felvállalta, hogy bizony a tökéletes test csah egy hiú ábránd, és ők is éppen úgy küzdenek a narancsbőrrel vagy a husis hassal, mint bármelyik hétköznapi nő.

Sydney van den Bosch felvállalta, hogy neki sem tökéletes a teste. Forrás: Sydney van den Bosch/Instagram

Mégis talán Sydney van den Bosch-ról ezt nehezen képzeltük el, hiszen hihetetlen fotók készülnek róla. Ám most ő is lerántotta a leplet a filterek és a retusok világáról, és megmutatta, hogy neki is vannak hibái.

Rubint Réka pedig kommentben mondta el, mennyire büszke a lányra, amiért felvállalta. És hozzátette, a belső szépségét nem veheti el tőle senki.

Kattints IDE a videóért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.