Tízcentis körmökkel él a magyar kamaszlány – Nyolc óra mire elkészül - Videó

extrém videó műköröm köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves Anna körmei tíz centi hosszúak, de állítása szerint semmiben sem akadályozzák őt. Saját maga készíti el, ez pedig 8 órát is igénybe vesz.

Extrém hosszú körmökkel éli életét a 18 éves Sáfár Anna. A kamaszlány azt mondja, ezekkel képes bármit megcsinálni, egyáltalán nem akadályozzák őt. Anno rágta a körmeit, ezért 14 évesen elhatározta, hogy műkörmöket csináltat, sőt kitanulta a szakmát is.

Most pedig maga készíti tíz centi hosszú körmeit, ami 8 óráig is eltart. Édesanyja szintén körmös, az ő nyomdokaiba szeretett volna lépni.

Annát sokan bántják extrém körmei miatt, de szerinte nagyon fontos, hogy mindenki vállalja önmagát, és ne foglalkozzon azzal, mit mondanak mások.

"Egy életed van, és tedd azt, amit szeretsz. Ne érdekeljen más véleménye, és éld úgy az életed, ahogy akarod, mert egy csak életed van"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.