Ezt mindenképpen meg kell tennie Várkonyi Andreának és Mészáros Lőrincnek, ha össze akarnak házasodni

Forrás: Várkonyi Andrea / Instagram -
esküvő Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben úgy gondolják, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője előtt elkerülhetetlen a házassági szerződés, enélkül lehetetlen feldolgozni a kettejük között lévő vagyoni különbséget.

Sokan nagy érdeklődéssel figyelik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közelgő esküvőjét, amivel kapcsolatban

a legtöbben azt gondolják, hogy esetükben a házassági szerződés elkerülhetetlen.

Bár Andrea ismert és jól kereső műsorvezető, nehéz összehasonlítani a tulajdonát leendő férje közel 500 milliárdos vagyonával.

Várkonyi Andrea hamarosan összeköti az életét Mészáros Lőrinccel Forrás: Várkonyi Andrea / Instagram

A Star Magazin megkérdezte Magyar György ügyvédet, aki szerint ilyen esetekben szinte elkerülhetetlen a házassági szerződés.

"Nyugaton már bevett szokás, , de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, amikor a felek közül valaki jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik, mint a másik. Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából esetleg gyerek is született, aki kiskorú, nagyon ajánlom. A szerződés lényege, hogy a házasság idején megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban" - nyilatkozta a szakember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.