Saját temetésére gyakorol egy nő: koporsót és gyásznépet bérelt

Forrás: Shutterstock -
temetés mayra alonzo gyakorlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mayra Alonzo mindenképpen szeretett volna részt venni a saját temetésén, hogy megnézze, hogyan fognak a szerettei végső búcsút venni tőle. Bérelt koporsóját halottaskocsival szállították helyszínre, amelyben ő is benne feküdt. Hozzátartozói könnyes szemmel búcsúztatták.

Vannak, akik gondolni sem akarnak a halálra, félnek az elmúlástól és igyekeznek az élet minden percét kiélvezni. Ezzel ellentétben az 59 éves Mayra Alonzo nagyon szerette volna megtudni, hogyan fog zajlani a temetése, mi fog pontosan történni a szertartáson. Ezért úgy döntött, hogy családja és barátai körében elpróbálja a ceremóniát. A hallotti toron a résztvevőknek el kellett síratniuk az asszonyt és szívszorító történeteket mesélni róla egymásnak.

A kép illuszráció Forrás: Shutterstock

Mayra temetése főpróbáján nagyon jól érezte magát, a saját koporsójában fekve egyszer csak rágózni is elkezdett.

A szertartás után figyelmeztette a szeretteit, hogy vigyázzanak magukra és ne halljanak meg korán, mert a koporsóban feküdni nem volt jó élmény, főleg amiatt, hogy vattával dugták be az orrát.

A ceremónára és a kellékekre egyébként a nő összesen 1000 dollárt költött - írja a Bors.

Ez is érdekelhet: Megható: órákat gyalogolt az elefánt, hogy elbúcsúzhasson gondozójától - Videó

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.