Kilakoltatták Varga Viktort: ez az oka

Forrás: instagram.com/vargaviktorart -
kilakoltatás rendőrség Varga Viktor lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktornak és párjának drasztikus élményekkel indult a csütörtöki nap. Hajnalban el kellett hagyniuk az otthonukat.

A hatóság intézkedése szerint a 13. kerület egy részét, ahol Varga Viktorék is élnek, lezárták és a lakókat felszólították, hagyják el otthonukat.

Varga Viktor "Reggel hétkor autóba ültünk a párommal és egy titkos tóhoz hajtottunk, ahol lefeküdtünk a fűbe és aludtunk tovább" Forrás: instagram.com/vargaviktorart

„Szóltak már napokkal korábban, hogy el kell menni otthonról, de azért ma reggel elgondolkodtunk rajta, hogy inkább maradunk és egy bombán alszunk tovább. „Komolyra fordítva a szót, ha nem hagytuk volna el a lakást, a rendőrök intézkedtek volna. Mindenhova becsöngettek és ellenőrizték, hogy üresek-e a lakások. Reggel hétkor autóba ültünk a párommal és egy titkos tóhoz hajtottunk, ahol lefeküdtünk a fűbe és aludtunk tovább"

– mondtaViktor a Ripostnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.