Bántalmazták Nyári Dia kisfiát a strandon - így reagált az édesanya - Fotó

fotó Nyári Dia bántalmazás nyaralás kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő történetet mesélt el közösségi oldalán a népszerű sztármami, Nyári Dia, aki éppen családjával nyaral Horvátországban.

Nyári Dia nem szeret beleavatkozni kisfia, Zétény konfliktusaiba, de a minap a strandon, mikor egy idősebb fiú hátba rúgta a gyermekét nem bírta ki, azonnal a védelmére kelt.

"Nyilvánvaló, hogy mindentől nem tudom megvédi, és az is, hogy ennek ellenére megpróbálom.
Nem szeretek beleavatkozni a gyerekek konfliktusaiba, rendezzék le maguk, amíg nem durvul be nagyon a buli. Tanuljon meg kiállni magáért, és bocsánatot kérni, ha a másiknak van igaza...de...

a nyaralásunk első napján szemtanúja voltam, ahogy a vizes játszótéren egy kisfiú, kb. 9 év körüli, úgy gondolta, hogy segít Zétinek lendületet venni a csúszda tetején, úgyhogy hátba rúgja csúszás előtt, és közben még le is kacsintott mosolyogva a kis barátaira.

Sajnos a kisfiú nem látta, hogy én vagyok Zémutter, aki ezt láttam...nem csináltam semmit, csak megkérdeztem tőle, hogy segítsek-e én is lecsúszni neki... jó lehet volt egy olyan kézmozdulatom is, mint Robert De Nironak a Vejedre ütökben bár nem egy nyelvet beszélünk, de a testbeszéd csodákra képes. Szeretem ha Zéti maga játssza le a meccseit, de azt nem, ha a partnere nem fair...akkor én sem vagyok az" - írta Dia a bejegyzésében.

Nyári Dia egyedül marad kisfiával: "Hajrá nekünk, mindent is megoldunk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.