Durván támadják a kommentelők a magára maradt L. L. Juniort

Forrás: Instagram/l.l.junior -
kommentelés L. L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, L.L. Juniortől elköltözött a felesége és magával vitte pici lányukat is. Az okot egyelőre nem tudni, azonban a kommentelők nem kímélik a zenészt. 

„Gondolom, túl jó férj és apa vagy, hogy mindenki fejvesztve menekül tőled! Nincs olyan pofon, drágám, amit a sors előbb vagy utóbb ne adna vissza százszorosan! Megérdemled, nagyon is" - írta egy kommentelő.

„A neje édesapja nem hiába aggódott a lányáért. Azért ez a törés a házasságukban elég gyorsan jött. Csak megjegyzem ha jó egy kapcsolat, akkor az átsegít/megkönnyit pl, egy olyan időszakot, amikor valamelyikük szerette meghal. Vajon miért nem a pasi költözött el? Nem egy elegáns dolog hagyni, hogy a neje a közös gyerekükkel költözzön el egy idegen helyre.Ja, hogy ez a ház az ő pénzéből épült, mert nemrég nagyon dicsekedett vele a bulvárban?" - vélekedik egy másik, természetesen anélkül, hogy ismeré a körülményeket.

Forrás: Instagram/l.l.junior

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.