Puskás Peti véget vetett a találgatásoknak: ezért vette fel ő is Bogi nevét

esküvő Puskás Peti Dallos Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti és Dallos Bogi múlt pénteken, augusztus 27-én örök hűséget fogadtak egymásnak. Az énekes Facebookon mesélte el a követőinek, miért döntött úgy, hogy felveszi felesége nevét.

Romantikus, szívmelengető pillanatok, valamint szórakozás és hatalmas buli jellemezte Dallos Bogi és Puskás Peti múlt pénteki esküvőjét. Az újdonsült férj Facebook-oldalán megható bejegyzésben mondott köszönetet a rajongóknak és árulta el, miért vette fel Bogi nevét.

"Sokan írtatok, hogy milyen különleges, hogy felvettük egymás nevét és miért tettük ezt...

Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy Bogi férje lettem és úgy éreztem, hogy ne csak a nő vegye fel a férfi nevét, hiszen egyenrangúak vagyunk ebben a frigyben, döntésünkkel mi egy család lettünk, közösen vállaljuk az örömöket és a terheket is, amit az élet hoz számunkra és így a tisztelet és odaadás mindkettőnknek jár egymástól, azzal hogy büszkén viseljük a másik nevét.

Köszönjük a rengeteg kedves üzenetet,és ha nem haragszotok a napokban még több gondolatot is megosztanék majd életem legboldogabb napjáról" - olvasható Peti bejegyzése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.