Dózsa György úti gázoló börtönbüntetés M. Richárd börtön fogház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló 2017. május 15-én 110 kilométeres sebességgel hajtott bele a Dózsa György úton egy szabálytalanul kanyarodó Citroenbe, amiután az egy buszmegállóba csapódott, ahol több embert elgázolt. A balesetben ketten életüket veszítették és hárman megsérültek. 

M. Richárdot három és fél év szabadságvesztésre ítélték, melyet a szombathelyi börtönben tölt le. Bár a jogerős ítélet szerint a férfinak fogház fokozatban kell letöltenie a büntetését, jelenleg a büntetés-végrehajtás négyes őrzési fokozata szerint tartják, ami ügyvédje szerint rosszabb, mintha fegyházban lenne - írja a Blikk.

Molnár Richárd magáncellában van, nem érintkezhet más rabokkal. Forrás: Origo

A férfi volt párja is megszólalt, aki elmondta, hogy M. Richárd magánzárkába került, ami előtt kialakítottak egy tíz méter hosszú lezárt területet, hogy ott sétálhasson.

- jegyezte meg a nő, és azt is sérelmezte, hogy hiába szeretne történelmi témájú regényeket küldeni volt párjának, eddig mindhárom csomag visszajött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.