Ördög Nóra Majkáék esküvőjéről posztolt: itt mondják ki a boldogító igent - Fotó

esküvő Majoros Hajnalka Majka Ördög Nóra Majoros Péter
Ezekben a percekben mondja ki Majka és Hajni a boldogító igent: a pár titkos esküvőjéről ezúttal Ördög Nóra posztolt.

A gyönyörű kétgyermekes műsorvezető, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál is részt vesz Majka és Hajni esküvőjén. Nóri egy csodálatos, pink színű ruhát választott az eseményhez, és bár elbűvölően fest, érdemes rajta kívül a helyszínt is figyelni: jól látszik, hogy a szekszárdi borbirtok lélegzetelállítóan szép, és a sok zöld területen kívül még egy tavacska is található itt. Mivel a házaspár gyalog indult el a ceremónia helyszínére, feltehetően ezekben a percekben hangzik el a boldogító igen.

Hoppá! Majoros Hajni nem hófehér ruhában megy hozzá Majkához - Fotóhttps://www.life.hu/eletmod/20210828-hoppa-majoros-hajni-nem-hofeher-ruhaban-megy-hozza-majkahoz-foto.htmlElkezdődött az év esküvője: Majkáék és Pápai Jociék megérkeztek a helyszínrehttps://www.life.hu/eletmod/20210827-elkezdodott-az-ev-eskuvoje-majkaek-es-papai-jociek-megerkeztek-a-helyszinre.html

Nóri és férje, Nánási Pál egy közös fotót is posztolt, amin egy Mr&Mrs felirattal díszített, virágos fal előtt pózolnak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.