Örömhír: megszületett a világhírű színésznő második gyermeke

Forrás: Shutterstock -
édesanya Születés kisbaba Scarlett Johansson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Scarlett Johansson és Colin Jost első közös gyermeke - erősítette meg a színésznő menedzsere, Marcel Pariseau.

Scarlett Johansson a napokban hozta világra második gyermekét, akinek a Cosmo nevet adták. A kisfiú Scarlett és Colin Jost első közös gyermeke, a színésznőnek van már egy kislánya - a 7 éves Rose Dorothy - az előző házasságából - írja a People.

Scarlett Johansson világra hozta második gyermekét. Forrás: Photo12 via AFP

A gyönyörű színésznőt 2019 májusában jegyezte el Colin Jost és 2020 októberében házasodtak össze. Szerencsére nem kellett sokáig várni a gyermekáldásra sem. A 36 éves Scarlett nem verte nagy dobra a terhességét, kevés rendezvényen jelent meg, ami meglepő is volt, hisz nagyobb hírverésre lehetett számítani a Fekete özvegy című film kapcsán.

A színésznőt nem csak öröm, bosszúság is érte mostanában. Szerződésszegés vádjával perelte be a Disney-t a Fekete Özvegy forgalmazása miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.