Pazar környezetben tartja titkos esküvőjét Majka és Hajni: itt lesz a régóta halogatott lagzi

Forrás: Instagram/Majka -
esküvő Dundika Majka titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka és Hajni már 10 éve alkotnak egy párt, de az esküvőre csak most fog sor kerülni: a legnagyobb titokban szervezték a nagy napot, amit luxuskörnyezetben tartanak meg.

Már 10 éve egy párt alkot Majka és Hajni, két közös gyereket nevelnek és 8 éve jegyesek. Sokáig úgy tűnt, az esküvő és a papír egyikük számára sem olyan fontos, most mégis lázasan készülődnek a nagy napra, amit eredetileg nem ilyenkor tartottak volna, de mint sok párét, az ő számításaikat is keresztülhúzta a koronavírus.

Kiderült, hogy mondja ki egymásnak a boldogító igent Hajni és Majka Forrás: Instagram/Majka

Az esküvőt hosszas szervezés után végül augusztus 28-rra tűzték ki, a pár egy Tolna megyében található borászatban mondja ki egymásnak a boldogító igent.

A helyszín meseszép lesz, ráadásul a diszkréció is garantált, ugyanis a több mint 100 hektáros, völgyben fekvő pincészethez csak egyetlen út vezet, így biztosan nem tudnak illetéktelenek arra kószálni. A vendégeket is helyben tudják elszállásolni, vagyis ki sem kell tenniük a lábukat onnan - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.