"Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek" - ismét halálhírét keltették Reviczky Gábornak

halál kamu Reviczky Gábor temetés színész lájkvadász valótlan állítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyekkel búcsúznak a nyarat munkával töltő művésztől, Reviczky Gábortól. Lájkvadász posztban jelent meg a színész és egy égő gyertya képe a Facebookon.

„Elhunyt sokunk kedvenc színésze! Mindenki ismerte ŐT! Gyászoljuk Reviczky Gábornak.."
- Augusztus 11-én került fel a Facebookra ez a művész haláláról szóló tartalmi és nyelvhelyességi szempontból is hibás bejegyzés.

Szerencsére a hír nem fedi a valóságot, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész jó egészségnek örvend. Év elején ugyan baleset érte, de azóta már teljesen jól van.

A poszt ízléstelen, hátborzongató és embertelenül bántó, ráadásul kitettek egy képet, amelyen Reviczky Gábor egy égő gyertyával látható. A gyászhírre a több mint kétezer tagot számláló nyilvános csoportban megrendüléssel búcsúznak a művésztől.

Harmadszor keltették Reviczky Gábor halálhírét. Forrás: Bors

Az elmúlt években már harmadszor keltik halálhírét Reviczkynek, akit már nem dühítenek az ilyen lájkvadász bejegyzések. Az egész nyara munkával telik, a magyarországi nemzeti parkokban forgatja „Reviczkyvel az erdőben" című sorozatát.

Harmadszor nyírnak ki ezek a hülye emberek, akiknek csak a kattintás számít

– mondta a színész a Borsnak.

Reméljük, hogy igaz lesz a mondás a művész úrra is: akinek halálhírét keltik, az sokáig él.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.