Világsztárral keverték össze Tolvai Renit: követői nem győzték dicsérni a szexi fotót

szexi dícséret Beyonce példakép világsztár összekeverés énekesnő Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös félreértés: Tolvai Renit dicsérték, de nem ő volt a képen.

Tolvai Reni rendszeresen posztol magáról képeket és videókat, naponta akár többször is. A közelmúltban egy szexi bikiniben villantott egy hatalmas terpeszt. Gyakran váltja a stílusirányzatokat, de az amerikai pop az örök szerelem nála. Beyonce-követő és rajongó, akinek szintén szokta a képeit osztani.

Követői, azt hitték Tolvai Reni van a képen, pedig Beyonce volt. Forrás: Instagram

Reni az amerikai pophercegnővel mind zenei stílusban, mind testalkatban sok hasonlóságot mutat. Ezért hízelgő lehetett a magyar énekesnő számára, amikor a saját követői Beyonce-nak nézték és rengeteg dicsérő szót írtak storyjához.

Az énekesnő különben nagyon jól szórakozott a félreértésen, hiszen példaképe a világsztár, így bizonyára nem vette sértésnek, hogy összetévesztették vele. Megállapíthatjuk, hogy Reni és Beyonce tényleg hasonlítanak egymásra, egy korábban Instagramra feltöltött képen is megmutatkozik ez az állítás:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.