Vissza kellett adniuk örökbefogadott kislányukat, mert a szülők meggondolták magukat

Forrás: northfoto/Sarah Howell / SWNS/© Sarah Howell / SWNS/Sarah Howell / Swns -
örökbe fogadás örökbefogadás örökbefogadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örökbefogadás mindig egy csoda az örökbefogadó szülők számára, ám könnyedén rémálommá válhat, ha a vér szerinti szülők meggondolják magukat.

Egy édesanya állt a nyilvánosság elé szívfájdalmával. Férjével örökbe fogadtak egy újszülött kislányt, hazavitte, szerették, gondoskodtak róla, de kénytelenek voltak elválni tőle, mert vér szerinti szülei meggondolták magukat.

A 31 éves Sarah Howellnek kevesebb, mint 1 százalék esélye volt a természetes teherbeesésre, ezért férjével, Chris-szel felkerestek egy örökbefogadó ügynökséget. Nagyon megörültek, amikor kiderült, hogy egy újszülött kislány szülei lehetnek. Érdekes módon, egy órával, mielőtt érte mentek a kórházba, tudták meg, hogy Sarah várandós. Ez azonban nem tántorította el a párt az örökbefogadástól, hatalmas szeretettel vitték haza a kislányt.

Sarah és Chris - Örökbefogadott lányuk csupán 5 napot tölthetett velük Forrás: northfoto/Sarah Howell / SWNS/© Sarah Howell / SWNS/Sarah Howell / Swns

Öt napon át gondozták, elhalmozták a szeretetükkel, egy családdá váltak, ám ekkor kegyetlen dolog történt. A csecsemő vér szerinti szülei ugyanis meggondolták magukat, így vissza kellett adniuk a kislányt.

Természetesen örömhír, hogy a gyermek saját szüleivel nőhet fel, de az örökbefogadók számára ez hatalmas fájdalmat jelentett.

Ez is érdekelhet: Amikor egy csoda valóra válik – Egy nyílt örökbefogadás igaz története

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.