Kiszel Tünde elárulta, hogyan lett belőle naptárdíva: ő adta neki az ötletet

fotózás Kiszel Tünde naptár ötlet naptárdíva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy ki az, aki annak idején az ötletet adta első naptára elkészítéséhez, amelyet 20 éve minden évben piacra dob Kiszel Tünde.

Nem akármilyen megtiszteltetésben volt része az Emilio famíliának, akikkel kivételt tett a naptárdíva. Otthonában látta vendégül a családot, amely csak ámult a számtalan fotót és emléket látva.

"Elképesztő fotókat láthattunk, nemcsak Tündéről. Megnézhettük a fiatalabb kori emlékeit, de a fotókon láthattuk az édesanyját, a nagyszüleit, sőt még a dédszüleit is. Egy egész élet van a lakásában, gyönyörű emlékek, momentumok: arról nem is beszélve, hogy csodálatos az otthona, nagy megtiszteltetés, hogy minket is beengedett ide, ahol a legnagyobb szeretettel látott minket vendégül" – mondta Tina, akinek férje – a számtalan fotót látva – arra is rákérdezett, miként lett Kiszel Tündéből naptárdíva.

Kiszel Tünde otthonában látta vendégül Emiliot és családját. Forrás: Spotlight Media

„Már akkor több ezer fotóm volt és számtalan készült Donatellával közösen. Épp a barátnőmmel nézegettük őket, amikor azt mondta, ebből akár egy naptárat is készíthetnék, annyi a szuper felvételem. Az ő biztatására készült el az első naptár, amit először főleg a család és a barátok kaptak meg. Végül sokkal több emberhez jutott el a naptár, mint azt gondoltam volna. Nagyon pozitívak voltak a visszajelzések, a média is felkapta a dolgot, és így lett belőle hagyomány. Évről évre sokan várják, hogy milyen naptárral rukkolok elő" – árulta el a Drága családomban Kiszel Tünde, aki már a jövő évi naptárterveket szövögeti.

Tünde már most azon gondolkodik, jövőre milyen naptárt dob piacra. Forrás: Spotlight Media

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.