Romlott Bódi Guszti állapota: injekcióznia kell magát

Forrás:Muzsika TV -
gyógyszer orvos Bódi Guszti Bódi Margó vércukor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új terápiára van szüksége Bódi Gusztinak, akinek a cukorbetegségére már nem bizonyultak elengendőnek a korábbi gyógyszerek. 

Bódi Guszti egészsége egy kicsit megromlott az utóbbi időszakban, és cukorbetegsége miatt az orvosok új kezelést alkalmaznak. Az énekes felesége, Margó szerint Guszti néhány évvel ezelőtti szívinfarktusa magával hozott egy cukorbetegséget, ami miatt férjének háromhavonta vérvizsgálaton kell részt vennie. Guszti vércukorszintjét naponta kell ellenőrizni - írja a Bors.

Az énekes és felesége most méginkább figyel az étkezésre Forrás:Muzsika TV

"Veszélyesen magas Guszti vércukorszintje. Annyira, hogy a gyógyszerek mellett heti egy alkalommal már inzulin injekciót is be kell adnia magának. Emiatt teljesen kiiktattuk a cukrot az étrendünkből és doktort is váltottunk, aki új orvosságokat írt fel neki" – árulta el Margó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.