Fluor Tomi: "Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket"

Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán -
szingliség Álarcos énekes párkapcsolat Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fluor Tomi tíz éve él egyedül, de most már úgy érzi, hogy szívesen megosztaná az otthonát az igazival, aki mellett megöregedhet. A népszerű rapper őszintén elárulta, hogy milyen szerelemre vágyik az életében. 

Az utóbbi időben mindenki arra volt kíváncsi, hogy vajon mi van az Álarcos énekes két nyomozója, Fluor Tomi és Szabó Zsófi között. A rapper ezzel kapcsolatban nem árult el részleteket, azt viszont elmesélte, hogy elég volt számára az egyedüllétből, nagyon vágyik már egy igazi társra.

"Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapodni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó. Hiszek a varázslatban, menthetetlenül szentimentális vagyok. Én a barátnőmmel beszélgetni akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült öt óra.

A nagy pillanatokra áhítozom, arra, hogy olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy mind a ketten többek leszünk a másik által, és hogy ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket, és nem tudjuk elképzelni, milyen lehet a másik nélkül" - árulta el a Blikknek Fluor, aki azt is elmondta, hogy nagyon szeretett volna fiatalon édesapa lenni.

Fluor Tominak elege lett az egyedüllétből, nagyon vágyik már egy igazi társra Forrás: RTL Klub/Sárosi Zoltán

"Szerettem volna fiatal apa lenni, de ez már nem nagyon fog megvalósulni. Ezt amiatt nem bánom, hogyha az életem korábbi időszakába érkezik egy gyerek, akkor nem biztos, hogy olyan családja lett volna, amelyben jó felnőni" - magyarázta.

Tomi tisztában van vele, hogy nem egyszerű eset, nem lesz könnyű dolga a leendő kedvesének.

"Az elmúlt években kialakult bennem az a szörnyűség, hogy nagyon szeretek egyedül lenni. Tíz éve teljesen egyedül élek, ezért tényleg nagyot kell gurítania annak a lánynak, akiért ezt feladom.

Nem a bulit, hanem azt, hogy például ha hazaérek, akkor a bögre ott van, ahol hagytam, azt is észreveszem, ha elmozdul a hűtőmágnes. Nálam mindennek megvan a helye, valljuk be, házsártos és nehéz eset vagyok" - mondta nevetve a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.