VÉGE! Válik Joshi Bharat és felesége, Csilla - 31 évig voltak házasok

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila -
válás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már öt éve válságba került a házasságuk, most pedig válik Joshi Bharat és felesége, Csilla. 

"Igen, valóban válunk, és a válópert én indítottam el. Az egymás iránt érzett legnagyobb tiszteletben kellett kimondanunk azt, hogy ez a házasság már nem működik. Ezt mind a ketten tudomásul vettük, de az sosem változik, hogy Csilla továbbra is a lányom édesanyja marad" - mondta el a Blikknek a Life TV műsorvezetője.

"Ez egy hosszú folyamat volt. A döntés sok gondolkodás és mérlegelés után született meg. Ám bármennyire is nehéz volt, nem volt más választás előttünk. Azt gondolom, hosszabb távon mindnyájunk érdekét ez szolgálja, csak így tud mindenki továbblépni és egy idő után újra teljes életet élni" – tette hozzá Joshi.

Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

Joshi és Csilla között a problémák nem most kezdődtek. 5 éve Csilla a közösségi oldalára a következőket posztolta, majd pár óra múlva törölte is. "A férjem 8 éve szingli, én mától! Drukkoljatok nekem!" A műsorvezető erre akkor így reagált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.