Így néz ki most David Hasselhoff, a Knight Rider sztárja - Friss fotó

Forrás: AFP -
Knight Rider David Hasselhoff új album
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Baywatch és a Knight Rider egykori sztárja, David Hasselhoff súlyos alkoholproblémákkal küzdött; hiába próbálta meg letenni többször is a poharat, visszaesett. Ma azonban józan életet él, és ez lánya mellett a szerelmének is köszönhető.

2007-ben David Hasselhoff lánya tett közzé egy videót, amin édesapja részegen próbál megenni egy hamburgert a földről. Taylor Ann nem tudta, hogyan segítsen a férfin, kétségbeesésében döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozza a felvételt, hátha ez észhez téríti az apját. Az út hosszú volt a józanságig, Hasselhoffot végül fiatal szerelme, Hayley Roberts küldte rehabra pár évvel ezelőtt, az ő segítségével sikerült meggyógyulnia.

David Hasselhoff a Knight Rider sorozatban Forrás: AFP

A színész-énekes a jelek szerint azóta is tiszta. Szeptember elején jelent meg a legújabb albuma, és a friss fotói alapján remek formában is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.