Séfek Séfe: Kiderült mire költi nyereményét Alföldy Ákos

tv2 -
nyertes nyeremény Séfek séfe Alföldy Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Péntek este ért véget a Séfek Séfe harmadik évada. A versenyzők heteken át küzdöttek a nyereményért, amit végül Alföldy Ákosnak sikerült megnyernie.

Véget ért a TV2 népszerű gasztro-realityjéenk, a Séfek séfének harmadik évada. Izzasztó hetek, feszültséggel teli főzések után a 10 millió forintot, illetve a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában pedig Alföldy Ákos nyerte.

Ákossal a Metropol készített interjút, amiben elmesélte, hogy gyermekként nem töltött sok időt a konyhában, csupán egy véletlen folytán került szakácsiskolába, azért, mert nem volt jobb ötlete. Végül 2011-ben szeretett bele a főzésbe, amikor Németországban egyre izgalmasabb fogásokkal ismerkedett meg.

"Hihetetlen érzés volt! Én alapvetően nem a nyereményért jelentkeztem a játékba, hanem a tapasztalatszerzésért. A döntő előtt nem sokkal gondoltam bele abba, hogy mi lenne, ha megnyerném a fődíjat. Katartikus élmény volt, pláne azért, mert nagyon feszített tempójú heteken voltunk túl, ami mentálisan és fizikálisan is sokat kivett belőlem. De minden perce megérte, főleg, mert nemcsak pénzösszeget, de különleges emberek barátságát is elnyertem a műsorban - felelte a kérdésre, hogy mit érzett, amikor kiderült, hogy ő nyerte meg a versenyt."

Séfek séfe tv2

Ákos arról is beszámolt, mik a tervei nyereményével:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.