Csalás történt az Álarcos énekesben? Támadják az RTL Klubot

Forrás: RTL Klub -
Álarcos énekes csalás Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Álarcos énekes harmadik évadát Vastag Tamás, vagyis a Kaméleon nyerte meg. A nézők felháborodtak az eredményen, szerintük csalás történt.

A világ legőrültebb showműsorának harmadik évadát a Kaméleon nyerte, Vastag Tamás volt a legjobban rejtőzködő sztár. A második helyen a Víziló végzett, vagyis Cserpes Laura, a harmadik helyre a Cápa, azaz Szabó-Kimmel Tamás került.

Természetesen mindhárman kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, azonban a nézők szerint a Cápának kellett volna megnyernie az idei évadot, nem a Kaméleonnak.

- írta az egyik kommentelő.

- fogalmazott egy másik.

Egy harmadik kommentelő egyenesen gyanúsnak tartotta a szavazást, hiszen a műsorban a bevágott képeken mindenki a Cápára voksolt a közönség soraiban. Bár, tegyük hozzá, néhány bevágott kép még nem bizonyít semmit.

Nem minden néző elégedett a végeredménnyel Forrás: RTL Klub

Többen kiszúrták azt is, hogy a végső szavazásnál, amikor a Víziló és a Kaméleon között kellett eldönteni, hogy ki nyerjen, a bevágott képen az látszik, hogy egy közönségben ülő szavazó a Cápa és a Kaméleon között választhatott a telefonján, a Víziló pedig sehol sem volt a listában.

Valószínűleg itt is csak egy szimpla vágói baki történhetett, de a nézők mégis dühös kommentekkel árasztották el a műsor közösségi oldalát.

A Promotions.hu szerkesztőségének sikerült elérnie egy bennfentest, aki reagált a műsort ért vádakra:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.