Véget ért az Álarcos énekes harmadik évada. A három döntős kiléte mindenkit meglepett.

A Cápa, vagyis Szabó Kimmel Tamás lett a harmadik helyezett, a második a Viziló lett, azaz Cserpes Laura, a győztes pedig Vastag Tamás, aki a Kaméleon jelmezét öltötte magára. 

Már a korábbi évadokban is többször felvetődött a nevem, így amikor felkértek, tudtam, hogy jó buli lesz. Nagyon tetszett a műsorban, hogy a jelmez miatt, hiszen nem látszódtam, olyan volt, mintha elölről kezdhettem volna a pályafutásomat. Senki nem ismert, nem tudtak rólam semmit, és csak a produkció számított. Olyan volt, mint tíz évvel ezelőtt, nagyon élveztem

- nyilatkozta Vastag Tamás a Blikknek. 

Az énekes szigorúan betartotta a műsor szabályait, és mindenki előtt titokban tartotta, hogy szerepel a műsorban. Egy emberrel tett kivételt, a testvérével, Vastag Csabával. Őt azért volt kénytelen beavatni a műsor felénél, mert a családnak egyre gyanúsabb lett, hogy Tamás rendszeresen minden magyarázat nélkül eltűnik, és szüksége volt valakire, aki falaz neki. 

Az énekes arról is beszélt, hogy sokáig eszébe sem jutott, hogy akár meg is nyerheti a műsort. Az volt az egyetlen célja, hogy ne az elsők között essen ki. 

Vastag Tamás nyerte az Álarcos énekestForrás: RTL Klub

A második helyezett, Cserpes Laura csak egy hajszállal maradt le a győzelemről, de nem bánkódik:

Imádtam, hogy a bejutás a stúdióba olyan volt, mintha titkos ügynök lennék, és kipróbálhattam, milyen nehezített pályán is teljesíteni. A jelmez, a koreográfia, a sok ugrálás feladta a leckét,és az is, hogyan teremtsek úgy kapcsolatot a közönséggel, hogy nem tudnak a szemembe nézni. Kiderült, tudok rappelni, így a saját korlátaimat is ledöntöttem.