"Még egyszer nem tudnám megbocsátani Krisztinának, ha félrelépne” - Őszintén vallott kapcsolatáról a népszerű műsorvezető

házasság menyasszony Gajdos Tamás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
28 éve él boldog párkapcsolatban Gajdos Tamás műsorvezető, aki 63 évesen hamarosan oltár elé vezeti kedvesét. Az egykori modell elmondása szerint a kapcsolatuk nem mindig volt ilyen harmonikus, a kezdetekkor voltak hullámvölgyek.

Gajdos Tamás és menyasszonya kapcsolata 28 évvel ezelőtt kezdődött, amikor a műsorvezető egy bevásárlóközpontban megpillantotta Krisztát és meghívta egy italra.

"Bár kezdetben küzdöttem az érzéseim ellen, hiszen akkoriban én még nős voltam, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer korlátokat. Egy kis idő után tarthatatlanná vált a helyzet, beláttam, hogy le kell zárni az addigi életemet" - mesélte Tamás, aki a történtek óta már két közös gyermeket nevel szerelmével.

"Nem tudom, szégyen-e, lehet, hogy sok 'igazi macsó' férfitársam hülyének néz, de én 28 éve hű vagyok a páromhoz. Sokan azt gondolják rólam, hűtlen típus vagyok, hisz korábban modellkedtem, ismert vagyok, ráadásul rengeteg nő vett-vesz körül, de én messze nem éltem vissza a lehetőségekkel annyira, mint gondolnák. (...) A kapcsolatunk elején voltak vitatható dolgok, de már túlléptünk rajta. Tizennyolc éves lány volt, amikor megismerkedtünk, és neki voltak elvarratlan szálak az életében. Még egyszer nem tudnám megbocsátani, ha félrelépne, de szerencsére ez már rég nem aktuális téma közöttünk"

- mesélte a Best magazinnak a műsorvezető, aki szerint a kezdeti bizalmatlanság ellenére ma már megkérdőjelezhetetlen a bizalom közöttük.

Két évvel ezelőtt Gajdos megkérte Krisztina kezét, így hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket.

"Lehet, hogy bevárjuk a gyerekeket és csinálunk egy hármas lagzit. Az biztos, hogy hamarosan újra megnősülök" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.