Meteorzápor jön és űrlények érkeznek a Földre - őrült jóslattal állt elő az időutazó

Forrás: -- -
világvége időutazás időutazó jóslás Tiktok jóslat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hónapok óta tölti fel videóit egy önmagát időutazónak nevező férfi, aki vad jóslatokkal riogatja az embereket. Hurrikán, tömeges emberrablás és földönkívüli invázió, ezeket jósolta őszre, de már megosztotta a világgal azt is, mi vár ránk decemberben.

Az egyik legnépszerűbb videós platformra, a TikTokra tölti fel videóit a 2741-es évből érkezett férfi. Legújabb videóiban azt állítja, hogy decemberben három tinédzser egy Tyrannosaurus rex dinoszaurusz tojás segítségével átjárót nyit egy alternatív univerzumba. Még az év vége előtt meteorzápor éri el a földet, és idegenek is érkeznek bolygónkra.

Forrás: --

Az időutazó azonban nincs egyedül, korábban egy másik férfi olyan videót töltött fel a világhálóra, amin egy elhagyattott spanyol város látható 2027-ben. Szerinte ez a bizonyíték arra, hogy pár éven belül kihal az emberiség és ő lesz az egyedüli túlélő - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.