Az Omega gitárosa megszólalt és nem szolgált jó hírekkel: "Sajnos körülöttünk a baj bajra halmozódik"

Kóbor János Omega Benkő László Molnár György kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár György, az Omega gitárosa különleges videót posztolt Facebook-oldalára.

A rajongók és az Omega tagjai is nagyon aggódnak a koronavírus miatt kórházba került Kóbor Jánosért. Nemrég Trunkos András megtörte a csendet, és elmondta, mit tud a két hete kórházban fekvő Kóbor János állapotáról.

Bár Trunkos a család és Kóbor kérésére magáról az állapotról nem tájékoztathat senkit, annyit elárult, hogy két hete beszélt a zenésszel, akkor bizakodó volt:

"Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került."

Molnár György, az Omega gitárosa közben megosztott egy videót a zenekar Facebook-oldalán.

"Sajnos körülöttünk a baj bajra halmozódik. Bízunk abban, hogy a Mecky felépül és újra köztünk lesz. Ám ma tartjuk az évfordulóját Benkő Laci, Mihályi Tamás és Nemes László halálának" - kezdte Molnár. A videóban egy különleges szerzeményt mutatnak be, amit még a gitáros Benkő Lászlóval kezdett el írni, de már nem tudták együtt befejezni.

A dalban Charlie énekel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.