Trunkos András megtörte a csendet: elmondta, mit tud a két hete kórházban fekvő Kóbor János állapotáról.

Két hete már, hogy koronavírus-fertőzéssel kórházba került Kóbor János. A zenész kérésére állapotáról hírzárlatot rendeltek el, így nem tudni, jobban van-e. Kóbor Jánost jelenleg a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolják.

Kóbor János állaptával kapcsolatban hírzárlatot rendeltek elForrás: MTI/Marjai János

Bár Trunkos a család és Kóbor kérésére magáról az állapotról nem tájékoztathat senkit, annyit elárult, hogy két hete beszélt a zenésszel, akkor bizakodó volt.

"Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő állapota milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni. Presser Gáborral beszélgettem, és a Pici mondta, hogy: Te, ez egy makacs sváb, ez le fogja győzni. Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi... nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza" - mondta a Fókusznak Trunkos.