Tolvai Reni felrobbantotta az internetet ultraszexi fotójával

neccharisnya karácsony fotó szexi Tolvai Reni dögös Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni már nagyon várja a karácsonyi ünnepeket, de nem akárhogyan: olyan szexi fotót posztolt Instagram oldalára, hogy férfirajongói alig jutottak szóhoz.

Tolvai Reninek nem kell a szomszédba menni egy kis dögösségért: az énekesnőből árad az erotika, ezt azonban most megfűszerezte egy ultraszexi szettel. Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, melyen neccharisnyában, combközépig érő lakkcsizmában, mélyen dekoltált fehérneműben és egy szőrmekabátban pózol. Nem is csoda, hogy az oldalán azonnal felforrósodott a hangulat és nem bírtak magukkal a lelkes férfirajongók.

- írta az egyik követő, de nem ő volt az egyetlen, akit elvarázsolt a dögös énekesnő.

Reninek jót tett a szakítás Kállay-Saunders Andrással, az énekesnő rengeteget fogyott, élvezi az életet és dögösebb, mint valaha.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.