Az időutazó bebizonyította, hogy találkozott magával 2046-ban: a kommentelők azonban kiszúrták a hibát

Forrás: Origo -
időutazás időutazó baki bizonyíték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A svéd időutazó beszámolt arról, hogy teleportált a jövőbe azért, hogy találkozhasson idősebb, már 70 éves énjével. 

Még 2006-ban történt, amikor egy svéd férfi az eldugult konyhai lefolyót kezdte szerelni. Miután nekiállt a szerelésnek, megdöbbenve tapasztalta, hogy a konyhaszekrény belseje jóval nagyobb, mint emlékezett rá. Először nem tudta mire vélni, azt gondolta, hogy optikai csalódás, de amikor újra megnézte, még mindig hatalmas teret látott benne, ezért belemászott.

Mászás közben egy idő után fényt vett észre az alagút végén. Amikor kimászott, megdöbbenve ébredt rá, hogy a jövőbe érkezett.

De ez még semmi:

találkozott jövőbeli önmagával, aki bár jóval idősebb - 70 körüli - és ráncosabb volt nála, de teljesen biztos, hogy ő volt, mert felismerték egymást - ugyanolyan tetoválásuk volt.

A férfinél szerencsére ott volt a mobiltelefonja, amivel dokumentálta az eseményt, hogy később be tudja bzonyítani igazát.

A kommentelőket azonban nem győzte meg maradéktalanul:

"Hogy érted, hogy hetven körüli? Azt mondod, hogy épp most találkoztál a jövőbeli éneddel, és még csak a korát sem kérdezted meg?"

- írta az egyik hozzászóló.

Mások azt írták, hogy nem egy lehetetlen feladat találni egy idősebb, kopasz pasit, és ugyanazt a lemosható tetoválást ráragasztani.

"Csak mondd azt, hogy te és az édesapád ugyanolyan tetkót csináltattatok" - írta valaki.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.