Billie Eilish bevállalta: "11 éves koromban kezdtem el pornót nézni, ami tönkretette a szexuális életemet"

Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
pornó Billie Eilish szexuális élet rémálom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, Billie Eilish őszintén bevallotta, hogy már 11 éves korában pornót nézett, amitől rémálmai voltak és a szexuális életét is tönkretette.

Billie Eilish őszintén beszélt arról, hogy undorodik a pornótól, ugyanis számos negatív élménye volt a felnőtt filmekkel kapcsolatban - írja a Daily Star.

- mesélte Billie, aki bevallotta, hogy a sok pornótól nem tudott aludni és egy időben még rémálmai is voltak. Ráadásul a később szexuális életére is rossz hatással voltak a felnőtt filmek.

Billie Eilish 11 évesen kezdett el pornót nézni. Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A tinisztár azt is elárulta, hogy milyen megpróbáltatásokkal kellett szembenéznie, amikor szeretett volna párt találni. A férfiak vagy megrémültek tőle, vagy azt hitték, hogy esélyük nincs nála. Billie tavaly még azt hitte, hogy élete végéig szingli marad, de aztán gyorsan túltette magát ezen a gondolaton. Sőt, nemrég az is kiderült, hogy az énekesnő reménytelenül szerelmes volt Justin Bieberbe.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.