Drámai helyzet a Farm VIP-ban: egyszerre két versenyző búcsúzott a műsortól - Videó

Gyepes Gábor Fehér Holló Póth Diana Farm VIP párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas párbajnak lehettek szemtanúi a nézők a Farm VIP legutóbbi adásában. Egy nappal a döntő előtt esett ki Póth Dia és Gyepes Gábor.

A Farm VIP-ban még öten voltak játékban a tegnapi adás elején, a végére viszont már csak hárman maradtak. A csapat Kammerer Zoltánt szavazta meg első továbbjutónak, ehhez most már két jelölés is elég volt neki az ötből.

Így ő választhatott, kit visz magával a hármas elődöntőbe. Úgy gondolta, hogy Buzás Dóri ellen több esélye lenne, mint Holló ellen, így a lányt választotta. Ez Hollónak rosszul esett, de az olimpikon többször is elmondta neki, hogy a srác olyan, mintha az öccse lenne.

Végül hárman párbajoztak az utolsó helyért, amit végül Holló nyert, aki nem kevés szerencsével ki tudta nyitni a számzáras lakatot.

Tehát a Póth-Gyepes házaspár egy adással a műsor vége előtt esett ki.

A döntő - dupla adással - december 23-án lesz a TV2-n.

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.